MENÜ

Kék Mókus Kupa: visszaült trónjára a Varga Pince

Egy első és egy második hely csapataink helyezése a 29. Kékl Mókus Kupán !

-35 csoportban első helyezést sikerült elérni . A + 35 csoportban második helyezéssikerült.

Szép volt fiúk.  Sok jó és izgalmas mérkőzéseket láthattunk a kupasorozatban. Mindkét csapatunk a +35 második helyért vívott vereségen kívül veretlenül játszották végig a mérkőzésejket.

Varga Pince – Zengő Alföld 4-2 (2-2)
Újszegedi sportcsarnok, 600 néző.
Varga Pince: Tombácz, Halász (kapusok), Puskás, Magyar, Podonyi, Fülöp, Ngalle, Zádori, Zsótér, Pócs, Vellai, Buzási, Grünvald, Forró.
Zengő Alföld: Dongó, Szabó G. (kapusok), Bilics, Bernát, Ács, Kothencz, Ondrejó, Bata, Vágó, Végh, Nikolin, Bodó, Szilágyi, Fomumbod.
Gólszerzők: Buzási (2), Magyar, Ngalle, ill. Bilics, Nikolin.

Első félidő: Rögtön a meccs elején Szilágyi Norbert duplázhatott volna, de előbb ordító helyzetben nem tudta mattolni az óriásit védő Tombáczot, majd az azt követő szögletnél a kapufát trafálta telibe. A kimaradt lehetőségek megbosszulták magukat, mert a túloldalon Buzási a hálóba fejelt Zádori bedobásából, megszerezve ezáltal a vezetést a Varga Pincének. (1-0) Ondrejó Tamás sarokrúgását követően Bata is csak a kapufát találta el, majd Zádori lapos löketét hatástalanította Dongó. Bilics fineszesen lepasszolt egy szabadrúgást az alapvonalra Bernáthoz, a Tiszasziget játékos-edzőjének közeli kísérletébe azonban jó érzékkel vetődött bele Tombácz. Bilics pár másodperccel később viszont már maga vállalta el a helyzetet, jól is tette, hiszen egy szöglet után védhetetlenül lőtt a hálóba a hosszúról. (1-1) Végh lövésszerű centerezését a nagy rössel érkező Bernát igyekezett a kapuba gyötörni a 12. percben, ugyanakkor Tombácz ennek a kísérletnek is útját tudta állni. Négy minutummal a szünet előtt viszont már összejött a fordítás a Zengő Alföldnek, miután Végh Ariel bedobását Magyar rossz helyre fejelte, egészen pontosan ziccerbe hozva általa Nikolint, aki közvetlen közelről már nem is hibázott. (1-2) A túloldalon Zádorit Dongó, Magyart a bevetődő Bilics blokkja akadályozta meg az egyenlítésben egy nagy tűzijáték során. Már csak 38 másodperc volt hátra, amikor Magyar György a kapunak háttal álló Ngalléhoz passzolt, aki Batáról lefordulva mesterien lőtte ki a jobb alsót. (2-2)

Második félidő: Helyzetet nem sokat, ellenben nagy iramot hozott az első öt perc a folytatásban, a távoli lövések pedig rendre elkerülték a kapukat. Kothencz Péter „csapatot váltott” a -35-ös döntőre, ezúttal már nem a Varga Pince színeiben játszott, mint az előző döntőben, bal oldali csavarása pedig nem is ment sokkal mellé. Nyolc perccel a vége előtt Ngalle két perces kiállítást kapott, ezáltal nagy esély előtt állt a Zengő Alföld. Bilics hét méterről laposan a jobb alsó mellé gurított, majd egy perccel később a tükörképet, azaz a bal felső felé csavart, de Tombácz vetődve hárított. A kiegészülő Varga Pince rögtön helyzettel válaszolt mindezekre, de Zsótér megindulását követően nem tudta ellőni a labdát Dongó mellett. Magyar előtt adódott a játékrész legnagyobb lehetősége, de nyolc méterről az üres kapu fölé lőtt az oldalberúgás után – alig fél perccel később azonban Dongó indította volna útjára a játékot, de pont az előtte álló Magyart találta el, akiről bepattant a Zengő Alföld kapujába a labda. Bernát a felső lécet találta telibe, elmaradt az egyenlítés. Zsótér a saját térfeléről próbálta meg Dongó kapujába lőni a labdát, nem is tévesztett sokat, majd Fülöp is lezárhatta volna a meccset, de emelése pontatlan volt: nem úgy Buzásié, aki már pontosabban célzott a saját térfeléről, és nagyon szépen átívelte a labdát Dongó felett, ezzel eldöntve a meccset. (4-2) Szilágyi még szépíthetett volna, de közeli fejesét Tombácz még megfogta a gólvonal előtt, így a Varga Pince visszaült tavaly elvesztett trónjára.

+35 korosztály:

Varga Pince – MAXX Auto Kft. 5-8 (3-4)
Újszegedi sportcsarnok, 400 néző.
Varga Pince: Halász (kapus), Magyar, Vojnic-Zelic, Palotás, Hadár, Radics, Tóth, Takó, Szűcs, Kothencz, Moczo.
MAXX Auto Kft.: Szujovszki (kapus), Némedi, Keresztesi, Zs. Juhász, Lapsánszki, Szabó, Masa, Fekete, Sándor, Szentágotai.
Gólszerzők: Magyar (2), Palotás, Szűcs, Kothencz, ill. Zs. Juhász (4), Némedi (3), Szabó.

Első félidő: Magyar György előtt adódott az első komoly lehetőség három perc után, Tóth Attila lecsorgó labdáját azonban közelről nem tudta Szujovszki Ákos kapujába pörgetni. Egy perccel később Némedi Norbert egy hatalmas bombagóllal szerzett vezetést a kilencesről a Maxx-Autónak, Halász tehetetlen volt a bal felsőbe vágódó labdával szemben, 0-1. Nem sokáig volt hátrányban a címvédő, Magyar György ritkán hibázik a kapuval szemben 10 méterről, most sem tette, 1-1. Sőt, Szűcs Krisztián a meccs harmadik bombagólját lőtte, amivel már fordított a Varga Pince, 2-1. Nem a védelmek domináltak a meccs első negyedében, Zs. Juhász a kijövő Halász mellett szépen elpörgette a labdát, amivel egyenlített. (2-2) Szűcs Krisztián és Zs. Juhász is megzörgette egyszer-egyszer az oldalsó kapufát, majd a 10. percben az igen aktív Zs. Juhász második találatával visszavette a vezetést a Maxx-Auto. (2-3) Nem volt szerencséje a Varga Pincének, Magyar most a másik oldalsó kapufát is megzörgette távolról, töltöttek és lőttek is a csapatok rendesen. Hat perccel a szünet előtt először volt kétgólos a különbség a meccsen, Szabó Attila ellenállhatatlanul indult meg a saját térfeléről, és lőtt a jobb alsóba, 2-4. Kothencz gyorsan visszahozta egyre a címvédőt egy bal oldali berúgást követően, amikor teljesen megfeledkeztek róla a védők, Kothencz Péter pedig a léc alá vágta a labdát, 3-4. Két perccel a szünet előtt Kothencz akár egyenlíthetett is volna, de elgurult a talpa alatt a labda, majd Zs. Juhász bombáját védte lábbal Halász, így hétgólos első 20 perc után eggyel vezetett a Maxx-Auto.

Második félidő: A második félidőben ott folytatták a csapatok, ahol az elsőben abbahagyták: alig másfél perc elteltével Némedi óriási bombagólt ragasztott a jobb felső sarokba szinte a felezővonalról. Halász Krisztián hiába nyújtózkodott, nem volt esélye. (3-5) Szinte rögtön ezután Zs. Juhász érte el a mesterhármast, miután habkönnyen lefordulva Magyarról kilőtte a rövid alsó. (3-6) Az utolsó negyedóra legelején Palotás szépített Tóth Attila legurított szabadrúgásából, amire válaszul Lapsánszki döngette meg hatalmas robajjal a felső lécet. (4-6) A folytatásban mindent megtett a Varga Pince, hogy fel tudjon zárkózni, de kilenc perccel a vége előtt Zs. Juhász István egy kontra végén közelről a hálóba pofozta Némedi átadását. (4-7) Hogy mégse legyen olyan egyértelmű a helyzet, Magyar elementáris erővel bombázta a bal kapufa mellé Kothencz lekészítését az oldalvonal mellől nem sokra rá. (5-7) A hajrába érkezve Zs. Juhász a kapufát találta telibe félfordulatból, miközben a címvédő egyre elkeseredettebb küzdelmet folytatott a felzárkózás reményében. Szujovszki kapus eszén azonban az ezzel próbálkozók közül sem Tóth Attila, sem Kothencz Péter nem tudott túljárni. Sőt, az utolsó másodpercekben még Némedi is meglőtte a maga mesterhármasát, így 2015-ben a MAXX Auto Kft. lett a +35-ös korosztály bajnoka.

 

                                                                                                               

Varga Pince: dupla

 

                                                                                                     

XXIX. KÉK MÓKUS KUPA  - hétvégi program

elődöntők (második kőr)

 

  

                                                                                                                                            

Elődöntők (első kör)

 

 

                                                                                                                 

Szerdán délután kisorsolták a XXIX. Kék Mókus Kupa csoportbeosztását, szombaton és vasárnap pedig már mérkőzéseket is rendeznek a szegedi termekben.

A tavalyi kiíráshoz képest változást jelent, hogy a hölgyek ezúttal kizárólag a december 19-i gálán lépnek pályára, a férfiak mezőnye azonban idén is népes, hiszen a három korosztályban összesen 36 nevezést adtak le a csapatok. A mérkőzéseket a tervek szerint a Deák Ferenc Gimnáziumban, az Etelka sori sportcsarnokban és az újszegedi sportcsarnokban rendezik. Utóbbi létesítmény lesz az otthona a döntőknek is. A tornát idén is a Szegedi Sport és Fürdők Kft. rendezi.

2015. november 29. /vasárnap/
Etelka sor
08.45 FITWORD-Gulyáscsárda – PÁZSIT-SÁGVÁRI +45
09:30 EUROSWEET 1968 Szeged – Ficak +45
10:15 PÁZSIT-SÁGVÁRI - Déliláb +45
11:00 FIT WORD-O’NEIL –Csongrád megyei JV Válogatott -35
11:45 Szegedi Nyerőgép – Feszültség Kft. - Zsombó -35
12:30 Varga Pince – T.V.SC -35
13:15 FIT WORD-O’NEIL - Feszültség Kft. -Zsombó -35
14:00 Csongrád megyei JV Válogatott - Szegedi Nyerőgép -35
14:45 Zengő Alföld – Malibu Kávézó Makó -35
15:30 FKSZ – GÁMAVILL KFT. -35
16:15 Csongrád megyei JV Válogatott - Feszültség Kft. - Zsombó -35
17:00 Varga Pince – ARK -35
17:45 Zengő Alföld - FKSZ -35
18:30 Malibu Kávézó Makó - GÁMAVILL KFT. -35
19:15 Varga Pince – LAS VIGO -35
20:00 Zengő Alföld - GÁMAVILL KFT. -35
20:45 Malibu Kávézó Makó – FKSZ -35

 

2015. november 28. /szombat/
Etelka sor
09:30 Varga Pince – Öreg-Honvéd-Gyuszi FC +35
10:15 GEBI „CSANTAVÉR” – Szőreg +35
11:00 SZINDIKÁTUS - EUROSWEET 1968 Szeged +45
11:45 Varga Pince – Amnézia +35
12:30 EUROSWEET 1968 Szeged – Sándorfalva +45
13:15 Autóscsárda és Panzió - Öreg-Honvéd-Gyuszi FC +35
14:00 Amnézia – RIKOMA-TEAM KFT. +35
14:45 GEBI „CSANTAVÉR” –O’NEIL-SZIGETÉPÍTŐK +35
15:30 RIKOMA-TEAM KFT. - Autóscsárda és Panzió +35
16:15 Szőreg - O’NEIL-SZIGETÉPÍTŐK +35
17:00 T.V.SC – ARK -35
17:45 Apátfalvi Öregfiúk – Déliláb +45
18:30 T.V.SC – LAS VIGO -35
19:15 FIT WORD-O’NEIL – Szegedi Nyerőgép -35
20:00 LAS VIGO – ARK -35

                                                           

XXIX.  Kék Mókus Kupa:

elkészült a csoportbeosztás, hétvégén kezdődik a küzdelemsorozat

Szerdán délután kisorsolták a XXIX. Kék Mókus Kupa csoportbeosztását, szombaton és vasárnap pedig már mérkőzéseket is rendeznek a szegedi termekben.

A tavalyi kiíráshoz képest változást jelent, hogy a hölgyek ezúttal kizárólag a december 19-i gálán lépnek pályára, a férfiak mezőnye azonban idén is népes, hiszen a három korosztályban összesen 36 nevezést adtak le a csapatok. A mérkőzéseket a tervek szerint a Deák Ferenc Gimnáziumban, az Etelka sori sportcsarnokban és az újszegedi sportcsarnokban rendezik. Utóbbi létesítmény lesz az otthona a döntőknek is. A tornát idén is a Szegedi Sport és Fürdők Kft. rendezi.

 

A XXIX. Kék Mókus Kupa csoportbeosztása:

Nyílt kategória (csoportonként két továbbjutó):

A csoport:
Fit World O’Neill (címvédő)
Csongrád megyei játékvezető-válogatott
Szegedi Nyerőgép
Feszültség Kft. Zsombó

B csoport:
Varga Pince
TVSC
Las Vigo
ARK

C csoport:
Zengő Alföld
Malibu kávézó Makó
FKSZ
Gámavill Kft.

D csoport:
HB Söröző
Szeged UTD
Hami büfé Újszeged
Szeged-Makó Gumigyár SE
 

+35-ös kategória (csoportonként három továbbjutó):

A csoport:
Varga Pince (címvédő)
Amnézia
Rikoma Team Kft.
Ficak-FK 1899 Szeged
Autós csárda és panzió
Öreg Honvéd-Gyuszi FC

B csoport:
Silstar
Gebi Csantavér
Maxx Autó Kft.
Szőreg
O’Neill Szigetépítők

+45-ös kategória (csoportonként három továbbjutó):

A csoport:
Gulyás csárda (címvédő)
Apátfalvi Öregfiúk
Pázsit-Ságvári
Déliláb
Lanerossi

B csoport:
Sándorfalva
Szindikátus
Eurosweet 1968 Szeged
Ficak

                                                                                                                                


EGY ELSŐ HELY ÉS EGY MÁSODIK HELY A VARGA PINCE KÉK MÓKUS KUPA 2014 EREDMÉNYE. 

Elvesztette bajnoki címét a Varga Pince a nyílt kategóriában, Magyar Györgyéket a Fit World O’Neil fektette két vállra. A játéknap kétségkívül legizgalmasabb döntőjét ugyanakkor a +35-ös korcsoportban vívták.

Az első döntőben a hölgyek csatáztak a végső sikerért, a finálét végül a Szegedi AK élvonalbeli játékosaiból összeállt együttes nyerte a megyeegyesekkel szemben. A +45-ös korosztályban Buknicz Zoltán vezetésével a Gulyás Csárda 3-1-re verte a Sándorfalvát. Óriási csatában, elképesztő izgalmak után dőlt el a +35-ös kategória bajnoki címe, mert bár a Varga Pince már öt góllal is vezetett, végül csak büntetőkkel tudta két vállra fektetni a szívvel-lélekkel küzdő Silstart. A nyílt kategóriában bár kettő-nullra vezetett a Varga Pince, azonban ezt zsinórban hat Fit World O’Neil-találat követte, amire már nem tudott időben válaszolni a Varga Pince, így a Fit World O’Neil lett a nyílt kategória bajnoka.

-35 kategória( nyílt) döntő:

Varga Pince – Fit World O’Neil 3-6 (2-2)
Újszegedi sportcsarnok, 800 néző.
Varga Pince: Tombácz – Bali, Magyar, N’galle, Zsótér, Puskás. Csere: Halász (kapus), Vojnic-Zelic, Podonyi, Fülöp, Tóth A.
Fit World O’Neil: Pluhár – Bullás, Szentes Bíró, Hegyesi, Teimel, Kasza. Csere: Simon, Szalma, Kalmár, Crkvenjakov, Szántó, Kiss, Martusz, Szücs, Németh.
Gólszerző: Magyar (2′), Zsótér (4′), Tóth A. (37′) ill. Szentes Bíró (10′, 29′), Hegyesi (12′), Teimel (30′, 36′), Kasza (36′).

 

 

+35 kategória döntő:

Varga Pince – Silstar 6-6 (5-1) – büntetőkkel 11-10
Újszeged sportcsarnok, 600 néző.
Varga Pince: Halász – Tóth A., Magyar, Szőke, Durasovic, Radics. Csere: Hadár.
Silstar: C. Molnár – Gábor, Dobsa, Szűcs, Varga, Illés. Csere: Kovács T., Tóth Cs., Kovács J., Fazekas, Sepsei.
Gólszerzők: Szőke (1′, 3′), Tóth A. (9′, 14′, 18′, 21′), ill. Illés (7′), Dobsa (24′, 30′), Varga (25′, 29′), Tóth Cs. (39′).

                                                                                                                  

 

Utolsó felvonásához érkezik a Kék Mókus Kupa 2014-es kiírása, az újszegedi sportcsarnokban már a döntőket és a bronzmeccseket rendezik szombaton.

 

A 35 éven aluliak korcsoportjában akár címvédésre is sor kerülhet, hiszen a regnáló bajnok Varga Pince is eljutott a fináléba. Magyar Györgyéknek ezúttal a szintén jó erőkből álló Fit World O’Neil ellen kell felvenniük a kesztyűt. A 45 éven felülieknél is versenybe száll az aranyért egy tavalyi döntős, a Sándorfalva az egy évvel korábbi ezüstöt cserélné egy még fényesebb éremre. Ehhez azonban alighanem lesz egy-két szava a Gulyás Csárdának is.

 

A nézők számára a belépő 800 forint, diákigazolvánnyal pedig ingyenes.

 

A 28. Kék Mókus Kupa utolsó játéknapjának programja:

 

09.00: Rendőr TE – SZEOL SC
10.00: Médiaválogatott – Pusztamérges
11.00: SZVSE – EL CLASICO (női bronzmérkőzés)
12.00: SZAK – Eurosweet 1968 (+45-ös bronzmérkőzés)
13.00: Első Beton – Autóscsárda Makó (+35-ös bronzmérkőzés)
14.00: Légiósokk – Eurosweet 1968 (-35-ös bronzmérkőzés)
15.00: Szegedi AK Rappai – SZAK II. (női döntő)
16.00: Gulyás Csárda – Sándorfalva (+45-ös döntő)
17.00: Varga Pince – Silstar (+35-ös döntő)
18.00: Varga Pince – Fit World O’Neil (-35-ös döntő)
19.00: Bubori Kornél és barátai (gálamérkőzés)

 

                                                                                                        

REMEK JÁTÉKKAL DÖNTŐBE KERÜLT CSAPATUNK !

A hétvégén második körben  a legjobb nyolc csapat játszott az elődöntőbe jutásért. Csapatunk két győzelem és egy vereséggel másodikként jutott az elődöntőbe,ahol az Eurosweet 1968 csapatát győztük le magabiztos és tetszetős játékkal. Ezzel csapatunk a Kék Mókus Kupa 2014 döntőjébe került.

 

Etelka sor:

 

09.00 Young Boys Agromarket – Varga Pince   2-9

14.00 Hársfa Söröző – Varga Pince   4-8

15.40 Varga Pince – Fit World O’ Neil   5-7


Elődöntő:

Varga Pince  -  Eurosweet 1968    6 - 3

 

 

                                                                                                          

Folytatódnak a 2014-es Kék Mókus Kupa küzdelmei, a hétvégén már az elődöntőket is megrendezik a három helyszínen.

 

 

Az Etelka sor a nyílt, a Deák-gimnázium a +45-ös és a női, míg az újszegedi sportcsarnok a +35-ös kategória mérkőzéseinek ad otthont szombaton, illetve vasárnap.

 

December 13., szombat:

 

Etelka sor:

 

09.00 Young Boys Agromarket – Varga Pince
09.50 Eurosweet 1968 – Légiósokk
10.40 Hársfa Söröző – Fit World O’ Neil
11.30 Első Beton – Zengő Alföld
12.20 Young Boys Agromarket – Fit World O’ Neil
13.10 Eurosweet 1968 – Zengő Alföld
14.00 Hársfa Söröző – Varga Pince
14.50 Első Beton – Légiósokk
15.40 Varga Pince – Fit World O’ Neil
16.30 Első Beton – Eurosweet 1968
17.20 Hársfa Söröző – Young Boys Agromarket
18.10 Zengő Alföld – Légiósokk
19.20 „E”1 – „F”2
20.10 „F”1 – „E”2

 

December 14., vasárnap:

Sportcsarnok:

08.00 Varga Pince – Gyuszi FC-Haverok
08.50 FICAK – Öreg Honvéd O’ Neill
09.40 bakelitbolt.hu – Silstar
10.30 Első Beton – Autóscsárda Makó
11.20 Varga Pince – Silstar
12.10 FICAK – Autóscsárda Makó
13.00 bakelitbol.hu – Gyuszi FC Haverok
13.50 Első Beton – Öreg Honvéd O’ Neill
14.40 Silstar – Gyuszi FC-Haverok
15.30 Első Beton – FICAK
16.20 Varga Pince – bakelitbolt.hu
17.10 Autóscsárda Makó – Öreg Honvéd O’ Neill
18.20 „D”1 – „E”2
19.10 „E”1 – ‘D”2

 

                                                                                                           

TOVÁBBJUTOTTAK MINDKÉT KATEGÓRIÁBAN CSAPATAINK !

Az első csoportmérkőzéseken vette az akadályt mindkét kategóriában a Varga Pince csapata és továbbjutott a következő kőrbe.

-35 (nyílt )kategóriában elért eredményeink a csoportmérkőzéseken:

 St. Mihály FC – Varga Pince 6-12

Varga Pince – Eurosweet 1968 5-6

 Varga Pince – Manna-ház Makó 9-6

+ 35 kategóriában elért eredményeink a csoportmérkőzéseken:

  Ficak - Varga Pince   5-4

 Varga Pince - PM Acélpark  11-4

 Varga Pince – Heves Therm Szőreg   16-6


                                                                                                                          

 

 

A  + 35 kategória hétvégi beosztása 

 

                                                                                                                    

INDUL A KÉK MÓKUS KUPA  2014 !

Csapatunk két kategóriában is indulidén a Kék Mókus Kupán . A - 35(nyilt) és  a + 35 kategóriában.

 A csoprtbeosztások  -35(nyilt) kategória:

 

A + 35 kategória csoportbeosztása:

 

 

                                                                                                

 

Újév-kupa 2014

Megvannak az Újév-kupa Kovács Sándor kispályás labdarúgó-emléktorna csoportselejtezőinek eredményei, és kialakult a január 18-i döntők mezőnye is.

"A" CSOPORT

14:50 HB Söröző – Vega Green 2-3
15:25 Varga Pince – FK Szeged “N” 5-0
16:00 HB Söröző – Varga Pince 1-7
16:35 Vega Green – FK Szeged “N” 3-3
17:10 HB Söröző – FK Szeged “N” 4-2
17:45 Vega Green – Varga Pince 0-4

A selejtező végeredménye:

A csoport
1. Varga Pince
2. Vega Gree

 

 

                                                                                           

2013. 27.  KÉK MÓKUS-KUPA  

 KUPAGYŐZTES A VARGA PINCE CSAPATA

 

 

ÖSSZEFOGLALÓ A DÖNTŐ MÉRKŐZÉSRŐL.

 SZÉP VOLT FIÚK ! KÖSZÖNJÜK A SZÉP KUPAGYŐZELMET !

                                                                                                                      

Kék Mókus Kupa: íme a finálé programja!

Vasárnap a végéhez érkezik a 27. Kék Mókus Kupa kispályás labdarúgótorna. Az utolsó napon a bronzmérkőzéseken és a döntőkön túl több gálamérkőzést is rendeznek az újszegedi sportcsarnokban.

A vasárnapi döntő programja:

9.00: négycsapatos torna a Tisza Volán és a Rendőr TE U6-os korosztálya részvételével.

10.00: Dóc – Öttömös

11.00: női mérkőzés a Szegedi AK részvételével.

12.00: média válogatott – közéleti személyiségek csapata

13.00: +45-ös bronzmérkőzés: Gulyás csárda – Ficak

14.00: +35-ös bronzmérkőzés: Kiss Autószerviz – Autóscsárda Makó

15.00: –35-ös bronzmérkőzés: Hársfa söröző – Zengő Alföld

16.00: +45-ös döntő: Kiss Autószerviz – Sándorfalva

17.00: +35-ös döntő: Ficak – Első Beton

18.00: –35-ös döntő: Varga Pince – ARK

19.00: Romics Roli barátai – Megyeválogatott gálamérkőzés.

A gálameccset a Szegedi Sport és Fürdők Kft. és a Délmagyarország megyei napilap szervezi.

                                                                                                         

                                                                                                   

A HARMADIK SOROZAT  EREDMÉNYEI:

Csapatunk a harmadik selejtező sorozatban is veretlen maradt és megint 10 gól felett szórtuk a gólokat mérkőzésenként.Reméljük a további sikersorozatot és gratulálunk a csapatnak az eddigi szép teljesítményhez.


                                                                                                 

SÍMA TOVÁBBJUTÁS HENGERLÉSES GYŐZELMEKKEL !!

 

                                                                                                                       

Kék Mókus Kupa: itt a hétvégi program

December 07. (szombat)

Etelka sor

-35

14.40: Varga Pince – MANA

15.30: Első Beton – Mannaház Makó

17.10: Varga Pince – Mannaház Makó

18.00: Első Beton – MANA

19.40: MANA – Mannaház Makó

20.30: Varga Pince – Első Beton

                                                                                                     

 

 Csapatunk veretlenűl továbbjutott csoprtjából. A kellő időben nagyon koncentrált és kítűnő játékkal sikerült hozni az izgalmas mérkőzéseket. Gratulálunk a csapatnak és köszönjük a tetszetős,bravúros játékot.Szép volt fiúk !

 

Kék Mókus-kupa: megvannak a továbbjutók -35-ben

12 csapat folytathatja a küzdelmeket.

Nyílt kategória, 
A csoport: 

1. Mannaház Makó (13-9) 6
2. Young Boys (11-11) 6

3. HB Söröző (10-13) 6
4. Vega Green Kft. 0

B csoport: 
1. Varga Pince 7
2. ARK 6

3. Eurosweet Kft. 3
4. Sipi Kávézó 1

C csoport: 
1. Szlobo Diszkont 9
2. Mana 6

3. Alfa élelmiszer 3
4. St. Mihály 0 

D csoport: 
1. Zengő Alföld 12
2. Hársfa Söröző 9
3. Vár Söröző 6

4. Fapuma 3
5. Apokalipszis 0

E csoport: 
1. Első Beton 12
2. Fit World ONeill 9
3. Gámavill Kft. 6

4. Corsó Café 3
5. Sun City 0


                                                                                                               


  

                                                                                                      

Sorsoltak a Kék Mókus-kupában

 

A három korosztályban 44 csapat nevezett a Szegedi Sport és Fürdők Kft., valamint a Délmagyarország által szervezett eseményre.
 
Csoportbeosztás, -35-ös korosztály, Kósa Zsigmond emléktorna (22 csapat),
A csoport:
 Manna-ház Makó, VegaGreen Kft., HB Söröző, Young Boys.
B csoport: Varga Pince, Sipi Kávézó Szőreg, ARK, Eurosweet 1968.
C csoport: Szlobo Diszkont, St. Mihály, Mana, Alfa Élelmiszer.
D csoport: Hársfa Söröző, Apokalipszis, Vár Söröző, Zengő Alföld Építőanyag Ker., Fapuma.
E csoport: Első Beton, Gámavill Kft., Fit World ONeill Junior, Sun City FC, Corsó Café.

 


                                                                                                              

KUPAGYŐZTES LETT CSAPATUNK A 2013 ÚJÉV KUPÁN !

Csapatunk veretlenűl lett első az újév kupán. 

Gratulálunk a játékosoknak és Varga Béla vezetőedzőnek

a gyönyörű eredményhez ! Ezen a tornán nagyon együtt

volt a csapat, hiszen több mérkőzésen is nagyon tetszetős

és parádés játékot nyújtott a csapat. Szép volt fiúk !

 

 

MEGVÉDTE AZ ÚJÉV KUPÁT A VARGA PINCE CSAPATA ! on PhotoPeach

 

JÓ KEZDÉS AZ ÚJÉV-KUPÁN !

 

                                                                                              

Újév-kupa: sorsolás

Szeged - Elkészült a népszerű és hagyományos szegedi kispályás labdarúgótorna,

a 20. Újév-kupa csoportjainak beosztása.

A Blues Caféban megtartott sorsoláson tizenkét +35-ös és huszonhárom nyílt kategóriás

csapatnak kellett figyelnie arra, kivel küzd majd az első körben. A torna – amelynek a

szegedi Fodor-szakközépiskola sportcsarnoka ad otthont – szombaton 8 órakor kezdődik,

vasárnap folytatódik, majd jövő szombaton az utolsó, háromfős csoport zárása után elkezdődik

az egyenes kieséses szakasz.

 

A hétvégi program, szombat,

nyílt kategória, I. csoport, 8 órától: ARK, Sziget SE, GámaVill Kft., Young Star FC;

+35, I. csoport, 11.35-től: Újszentiván, Új Hullám, Mézkuckó, Blues Café;

nyílt kategória, II. csoport, 15 órától: Pannon LED, Szőreg, Májzsugor, Újszentiván;

+35, II. csoport, 18.30-tól: bakelitbolt.hu, Center Lottózó, Pázsit, Silver Old Boys.

Vasárnap, nyílt kategória, III. csoport, 8 órától: Móravárosi Kinizsi, Szegedi Gumigyár, MM Szeged, Zengő Alföld;

+35, III. csoport, 11.30-tól: Fit World ONeill, Cerberous, Első Beton, Kiss Autószerviz;

nyílt kategória, IV. csoport, 15 órától: Anzsi Mahacskala, Varga Pince, USC, Reneszánsz;

V. csoport, 18.30-től: GLB, Zsiványok, Pázsit, Fit World ONeill.

Január 19. (szombat), nyílt kategória, VI. csoport, 8 órától: Semmi Esetre SE, Mana, FC QRD Előre.

 HAJRÁ  VARGA  PINCE !
                                                                                                                                      

 

CSAPATUNK  EBBEN AZ ÉVBEN IS NEVEZETT A KÉK MÓKUS KUPÁN.

2012 KÉK MÓKUS KUPA ELSŐ  SELEJTEZŐSOROZAT EREDMÉNYEI

(2012 DEC.01. ÉS DEC.02. JÁTSZOTT MÉRKŐZÉSEK.)

                                                                                                                                               

2012 KÉK MÓKUS KUPA MÁSODIK  SELEJTEZŐSOROZAT EREDMÉNYEI

(2012. DEC.09. JÁTSZOTT MÉRKŐZÉSEK.)

 

 TOVÁBBJUTOTT EBBŐL A CSOPORTBÓL:

VARGA PINCE

HÁRSFA SÖRÖZŐ

                                                                                                                                                  


A KÖVETKEZŐ SELEJTEZŐ SOROZAT DECEMBER 15. SZOMBAT (ETELKA SOR)

„J” csoport                                „K” csoport

Varga Pince                              Első Beton

Slobo Diszkont                          ARK

Corso Cafe                                Hársfa Söröző

Vár Söröző                               Center Lottózó

 MÉRKŐZÉSEK

11:20 ARK – Hársfa Söröző     3-6

12:10 Varga Pince – Szlobo Diszkont  12-2

13:00 ARK – Első Beton    3-9

13:50 Varga Pince – Vár Söröző    9-5

14:40 ARK – Center Lottózó    5-8

15:30 Varga Pince – Corso Cafe    5-3

16:20 Szlobo Diszkont – Vár Söröző    9-3

17:10 Hársfa Söröző – Center Lottózó     3-3

18:00 Szlobo Diszkont – Corso Cafe       7-3

18:50 Első Beton – Center Lottózó       4-2

19:40 Vár Söröző – Corso Cafe       3-5

20:30 Első Beton – Hársfa Söröző    6-11

MAJD DEC.16. VASÁRNAP (ETELKA SOR)

Első Beton - Varga Pince  8-5

Hársfa söröző - Szlobo Diszkont  4.1

 

December 23. Sportcsarnok:

1-2 helyért :  Első Beton - Hársfa Söröző   18.00

3-4. helyért:  Varga Pince - Szlobo Diszkont   14.00

                                                                                                           


 KÉK MÓKUS KUPA 2012.   III.HELYÉRT

Varga Pince – Szlobo Diszkont 4-3 (2-1). Vezette: Cseh, Rácz.

Varga Pince: Tombácz – Magyar, Puskás, Podonyi, Hadár, Kulacsik, Tóth A., Maróti.

Szlobo Diszkont: Baji R. – Baji Sz., Burány, Szlobodnyik, Kiszner, Zakar, Mészáros, Daróczi, Frank, Bernáth.

Gól: Kulacsik,Magyar, Tóth A. 2 ill. Zakar 2, Kiszner.

Első Félidő: A 2. percben Hadár és Maróti hagyott ki egy-egy lehetőséget a jobb kapufánál. A 3. percben pedig érkezett az első ziccer: Baji Sz. lőtte bele a kivetődő Tombáczba a labdát 6 méterről. A 7. perceben egy életerős Puskás-szabadrúgást blokkolt a védőfal. A 11. percben Szlobodnyik kapott két perc kiállítást, majd Kulacsik robogott el a jobb oldalt és kilőtte a jobb alsó sarkot (1-0). A 12. percben Bernáth lábáról üt el a labdát a kivetődő Tombácz. Zakar egyenlít a 14. percben, a fejese lecsorog a kapusról, szerencséjére épp a lábfejére (1-1). Magyar a 16. percben balról kilövi a bal felsőt, bombagól (2-1). A 17. percben előbb Puskás lövését kell védenie Baji Renátónak, majd Kulcsaik egyéni szólója után vehet egy nagy levegőt a kapus: centikkel gurult el a labda a kapu előtt. A félidő vége tehát 2-1 marad.

Második félidő: A 21. percben Burány szép kényszerítő után lőhetett, Tombácz jól zárta a szöget. Veszélyes szabadrúgás a 25. percben Szlobo Diszkont részéről, amit Zakar be is vág, kissé rosszul állt a sorfal, vagy a kapufát “hagyta el” egy védő (2-2). Kulacsik kavart középen a 30. percben. végül több lövőcsel után vetődve lőtt alig mellé. A 33. percre lanyhultak az iramok, óvatosabban focizik mindkét gárda. A 34. percben előbb bravúrral védi Baji R. Tóth A. lövését, de a szöglet után nem kegyelmez a támadó: balról kilövi bal alsót (3-2). A 36. percben Frank az egyik oldalon kapufát fejelt, a másik ismét Tóth A. volt eredményes, a felsőbe passzolt egy bedobást (4-2). Zakar – Kiszner összjátéka után, Kiszner talál be a hosszú oldalon a 40. percben (4-3). És ez is marad a végeredmény.

AZ ELSŐ HELYÉRT

Első Beton – Hársfa Söröző 3-4 (0-1)

 


Asztali nézet